laupäev, 10. aprill 2010

Kaunis kevadkontsert


Laupäeval, 10. aprillil tähistas ansambel Üllatus oma 7. sünnipäeva Ardu lasteaia saalis. Hoolimata kaunist kevadpäevast, mis lausa kutsus õue, oli saal puupüsti rahvast täis. Ansamblis Üllatus osaleb Rõõsa külast 2 naist: Ülle ja Katrin. Seetõttu on ilusat kontserti päris sobilik siin blogis kajastada.
"Saime 7. aastaseks ja lastaeaia iga on otsa saanud, sügisel alustame kooliteed. Sellest ka tänase peo teema- lasteaia lõpupidu," sõnas ansambli eestvedaja Marika Leppik. Ta jätkas: "Kuna me täpselt ei tea, mida koolis nõutakse, õppisime lisaks lauludele ka mõned tantsud selgeks."
Tõsi, laulud vaheldusid tantsudega ja iga etteaste sai tugeva aplausi osaliseks.
Lisaks ansamblile Üllatus astusid rahva ette ka Ardu line-tantsijad, kes esinesid kahe hoogsa tantsuga ja pälvisid publiku heakskiidu.
"Et ansambli nime õigustada, on meil varuks ka väike üllatus," ütles Marika ja palus saalisviibijatest püsti tõusta neil, kellel on sünnipäev aprillis. Iga sünnipäevalaps sai kauni lilleõie omanikuks.
Lilli jagati sel pärastlõunal rohkesti. Ansambel Üllatus ja tema eestvedaja Marika Leppik said paljude lilleõite ja heade soovide osaliseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar